În cuplu

Într-o după amiază, stând întinsă în pat cu prietenul meu care practică 3 ore de Giroscop pe zi! am trăit o experiență magică. Prietenul meu a început să-mi descrie experiența sa. Vedea coborând asupra lui un flux auriu învăluindu-l complet. La început eu nu vedeam nimic, apoi dintr-o dată am putut vedea și eu această lumină magnifică și caldă coborând din chakra mea coroană.
În continuare Kundalini ne-a străpuns toate chakrele, făcându-ne să călătorim în Egipt.
Am văzut într-o sală două sarcofage de aur cu un personaj feminin și unul masculin care simbolizau perfect căutarea inițiatică în vechiul Egipt.
Restul experienței nu poate fi descris decât prin cuvintele: magic, incredibil, trebuie să o trăiești pentru a crede…
Mulțumesc Daniel, pentru sfaturile tale de lucru.

Anne și Michel D.

După ce am făcut în comun ședința de Giroscop:
Întinsă în pat alături de prietenul meu, am avut împreună o experiență dintre cele mai frumoase. La începutul experienței am văzut o coloană de lumină aurie coborând din chakra coroană pentru a ne invada interiorul capului, inundându-l cu multiple culori, unele mai frumoase decât altele. Priveam cu un calm profund acest „râu de pietre prețioase” scânteietoare de un verde-smarald. În dimineața care a urmat acestei experiențe ne-au rămas o bucurie extremă și o senzație de frumusețe interioară.
Această experiență în comun ne-a apropiat și mai mult pe mine și pe prietenul meu.

Laurence R. și Gilles P.

Dragă Daniel,
Sunt trei ani de când am primit de la tine inițierea prin transmitere.
La trei zile după această inițiere, am început să trăim o adevărată avalanșă de experiențe, până acolo încât a trebuit să ne revedem întregul mod de viață. Ar fi imposibil de descris experiențele noastre comune sau personale fără a scrie câteva cărți, dar noi nu avem nicio înclinație pentru asta.
Mă voi limita deci doar la această constatare: la început, pe măsura amplificării ascensiunilor Kundalini pe care noi le întrețineam prin antrenamentul giroscopic și percepțiile chakrelor, aveam experiențe foarte religioase, percepții ale fecioarei Maria și ale lui Cristos cu dialog.
De fapt, acest lucru era foarte tulburător sau mai degrabă destabilizator și atunci ne-am amintit de sfaturile tale prețioase pe care le citez din memorie: „când ești tânăr, ar fi mai bine să eviți anumite tipuri de experiențe. Avantajul experiențelor astronomice este că sunt neutre”.
Voiam să-ți spunem câtă dreptate ai și că, de când noi studiem astronomia, avem cu adevărat experiențe incredibil de diverse și de o mare calitate.
Sentimentul de a reuși fuzionarea conștiinței cu un element din cosmos, stea, supernovă sau nuclee atomice are ceva inefabil.

Poate mai târziu, peste douăzeci sau treizeci de ani, vom reveni la primele noastre experiențe, dar pentru moment direcția pe care ne-ai arătat-o ne mulțumește și nu avem cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim, sau simțim ar trebui să spunem, la fel cum nu vor fi niciodată destule cuvinte pentru a ne exprima recunoștința pentru că ne-ai făcut să descoperim ceea ce nici măcar nu ne imaginam.
O altă realitate în realitate.
P.S.: Suntem nerăbdători să încercăm sincro-ciclotronul tău cerebral.

Pascal & Nathalie