Girofenă

Am simțit o coloană de energie care a început să urce dintr-o dată de la baza coloanei vertebrale imediat ce scaunul s-a oprit. Această energie a urcat până la nivelul craniului, apoi l-a umplut ca o jumătate de sferă răsturnată.
Energia a ieșit apoi prin al 3-lea ochi. Era ca și cum aveam un radar care detectează această coloană de energie. Simțeam energia în mine și o vizualizam în același timp ca și spectator. Eram în întuneric total, cu toate luminile stinse și vedeam tot ce se petrece în cameră. Vedeam această rază care baleia ca un radar rotindu-se în jurul axei corpului meu. Simțeam tot ceea ce raza întâlnea în timpul rotației sale.

Alain R.

Fiind atras de dansurile Dervișilor Rotitori, în vederea realizării sinelui meu suprem și după studierea cu conștiinciozitate a cărții Doctorului Lefebure „Fosfenismul și Dervișii Rotitori”, urmând indicațiile dumneavoastră prețioase, mi-am amenajat un scaun rotitor cu scopul de a activa și mai mult Girofena.
Aș vrea să vă spun că ați avut dreptate, rezultatele sunt mult mai puternice decât cele obținute doar prin dansul Dervișului. Nu știu dacă există o experiență mai profundă decât aceea a comunicării cu forțele cosmosului, dar fiind în așteptarea ei, pentru moment, am găsit în sfârșit o cale adevărată de investigare directă care îmi permite să mă realizez complet.

Poate părea un lucru lipsit de finețe, dar este teribil de eficient. Mai mult, odată repliat, scaunul meu rotitor nu ocupă mult spațiu.
Motorul cu viteză reglabilă permite să mă rotesc în ambele sensuri cu scopul de a face ședințe echilibrate așa cum indică doctorul Lefebure.
Cele mai călduroase mulțumiri.

Denis LR.