Balansări

De când fac fosfene și balansări o jumătate de oră pe zi, am putut constata o schimbare a caracterului meu. Am atins o stabilitate a stării de spirit și aș spune chiar o constantă în stările mele sufletești. Sunt mult mai rezistentă la stres, mă simt plină de energie tot timpul zilei. O siguranță calmă mă însoțește pentru a lua hotărâri gândite în conducerea existenței mele. Intelectual resimt o mai mare agerime a spiritului.
Sophie S.

Domnule Stiennon,
După un anumit timp de practicare asiduă a balansărilor (în jur de o oră pe zi), pot să fac următoarele remarci și observații: – Balansările antero-posterioare au o puternică influență asupra psihismului și mai particular, în cazul meu, asupra voinței și calmului. Într-adevăr, după 3 luni de practică intensă, am putut deja observa anumite schimbări semnificative în comportamentul meu: discurs fără jenă în fața unei adunări, mai multă siguranță în relațiile cu persoanele de sex opus, sarcini îndeplinite mai voluntar….

Yannick

Tehnica folosită: Am sincronizat ritmul alternanței alternofonului meu (1 secundă pe fiecare parte) cu balansierul vechii mele pendule. După ce am făcut fosfena, fixez balansierul timp de 1 minut, apoi încerc să-l revăd (cu ochii închiși) în minte imaginându-mi o coardă de argint care se balansează în ritmul alternofonului.

Rezultat: Noaptea s-a declanșat o mișcare de pendulare, către ora 5 dimineața, care mi-a provocat o experiență foarte curioasă din toate punctele de vedere. Într-adevăr, corpul meu astral s-a deplasat alternativ bine ritmat și am văzut nori argintii desenându-se în depărtare. Mă gândeam în forul meu interior că mi-ar plăcea mult să-mi întâlnesc ghidul spiritual și surpriză, o ființă feminină după alură, în voaluri care dispar, mi-a traversat „corpul astral” și am simțit cum mă pătrunde o dragoste binefăcătoare, ceea ce m-a făcut să reacționez și m-am trezit, de data aceasta în corpul meu fizic.
Mulțumesc Școlii Dr. Lefebure și continuatorului său, Daniel Stiennon.

Jean-Pierre F.

Sunt deja 3 săptămâni de când practic în fiecare zi, în jur de 20 de minute dimineața și 20 de minute seara, balansarea laterală asociată cu fosfene, ascultând CD-ul Sincrofonia și repetând mantra „ILLI”.

De câteva zile resimt o intensă bucurie care apare în timpul zilei, fără un motiv logic, cu senzația că sunt mai ușor corporal. Pe parcursul zilei resimt din ce în ce mai mult un sentiment de liniște interioară, împăcare cu mine însumi (mă accept mai ușor așa cum sunt, cu defectele și calitățile mele).
Practicând Fosfenismul, cred că am „reconectat” sistemul autovindecător cu care natura m-a înzestrat.

Christophe C.

Am avut recent o experiență foarte plăcută. Seara, am făcut balansarea laterală, așa cum ne-ați arătat; balansare pe care o apreciez foarte mult și o practic înainte de a adormi. În timpul somnului, aud un sunet care trece dintr-o ureche în alta. Era ca un suflu care îmi traversează capul și simt o vibrație. Este o senzație foarte plăcută. Apoi mă simt aspirată în câmpul meu vizual, cu o senzație de viteză și mișcări, în timp ce o formă cu un contur luminos rămâne în fața mea. S-ar putea spune un înger care își mișcă mâinile ca și cum m-ar saluta. I-am mulțumit și, pentru a vedea ce se întâmplă, l-am rugat să-mi arate ținuturi minunate.

După asta, ființa luminoasă și-a luat zborul și negrul s-a deschis ca o ceață pentru a lăsa locul unui soare magnific. Avea raze luminoase de un alb foarte plăcut la privit și sfere trandafirii plecând către mine; am avut senzația că se sparg atunci când mă ating. În continuare, am realizat că sunt în mare, dar cu senzația clară că corpul meu este în acest loc. Loveam apa cu mâinile; resimțeam toate senzațiile tactile. Ceața acoperea din nou lumina; zburam razant cu apa și vedeam reflexia soarelui în apă. Pe tot parcursul celei de-a doua zile am avut o stare de bine total. Aceasta mi-a alungat gândurile parazite. Pe moment, aveam impresia că nu-mi mai simt corpul cu toate că știam că sunt acolo.
Sper că nu am fost prea greu de înțeles în explicațiile mele deoarece este foarte dificil de descris și de spus ceea ce am resimțit, mai ales când este minunat.

Isabelle F.