Marturii

Fosfenismul și fulgii de zăpadă

Fosfenismul permite dezvoltarea „cu prioritate” a acelui ceva către care tinde individul, ducând la înflorirea a ceea ce are mai bun fiecare, într-o originalitate armonioasă care se exprimă prin CREATIVITATE.

Indivizii sunt comparabili cu fulgii de zăpadă, în sensul că nu sunt doi similari, cu toate că toate unghiurile sunt de șaizeci de grade, lucru comun tuturor fulgilor de zăpadă, ceea ce nu împiedică fiecare fulg să aibă propria formă și armonie, aceasta corespunzând aspectului individual.

Fosfenimul respectă colectivitatea în timp ce dezvoltă tendințele individuale. Metoda este aceeași pentru toți: reunirea dintre gând și fosfenă, dar rezultatul este în întregime individual. El ajută la înflorirea a ceea ce este mai bun în fiecare și a unei originalități armonioase care se numește, în domeniul existenței, creativitate.

Dr Francis LEFEBURE

Purificarea personalității

Pentru a înțelege efectul pe termen lung al Mixajului Fosfenic asupra caracterului, trebuie știut că un fenomen comparabil cu un vârtej se produce de la început în conștiință. Aceasta decurge din faptul că acest fenomen este comparabil cu o reacție chimică.

Să ne imaginăm un lichid complex dar omogen, ca acela care apare la contactul unui cilindru scufundat, când se produce o reacție chimică, reacție care totuși nu difuzează în întreg lichidul. Curenți de atragere și de respingere înconjoară reacția și, cu ajutorul rotației Pământului, acești curenți iau o formă turbionară, ca aceea a golului din apa chiuvetei care se golește. Ori, un vârtej îndepărtează ce este greu, prin forța centrifugă; ca reacție, elementele ușoare se adună într-o parte, ele se adună în centru. Astfel, aerul vine să umple vidul vârtejului din torent. Sau, atunci când este centrifugat un tub cu urină, microbii se vor aduna la fund și moleculele grele deasupra. Dar trebuie ca apa limpede să se adune undeva. De aceea o regăsim în partea de sus a tubului care este aproape de centrul de rotație.

Se întâmplă la fel în viața sufletului, atunci când este introdusă aici o mișcare turbionară. De aceea, celor care obiectează că: „dacă se utilizează Mixajul Fosfenic pentru a face rău?”, trebuie să le răspundeți „Asta nu va dura mult timp”, deoarece în mod automat mișcarea turbionară va produce o purificare a conștiinței.

Oricât de jos, pământesc, sau chiar răzbunător ar fi gândul introdus inițial în fosfenă, după câtva timp subiectul va căpăta un gând mai elevat și de o mare valoare morală ca temă principală a mixajului, și așa la infinit.

Bineînțeles, este mai bine să se folosească de la început ce este mai bun în sine. Se vor atinge mai repede culmile spiritului uman.

Dr Francis LEFEBURE