Quienes somos

Editorial Fosfenismo

Francesc Celma

Director de la Organización y Difusión Internacional del Fosfenismo

Explicarea Siglei Fosfenismului

Simbolul Fosfenismului

Melcul lui Pascal (în centrul oului cosmic în învățătura ezoterică occidentală) este simbolul analogiei între macrocosmos, cosmosul mediu și microcosmos.Dr. Lefebure a ales această curbă ca simbol al Fosfenismului deoarece ea este o varietate de spirală.

Ea este deci simbolul forței originare în orice lucru, care are o structură turbionară, fie că este nebuloasa care dă naștere sistemelor stelare, spirala de cromatină în partea de sus a primei mitoze a oului sau vârtejul sângelui în inimă, care este centrul vieții fizice.

Originea cuvântului Fosfenism

„Doctorul LEFEBURE a creat cuvântul FOSFENISM® făcând ceea ce în gramatică se numește un neologism prin restricție, plecând de la cuvântul fosfenă, a cărui rădăcină amintește de Phoebus, Soarele”.

Informații cu privire la fișierele noastre PROSPECT

  • Noi nu cedăm niciun fișier.
  • Fișierul nostru de e-mailuri PROSPECT (clienți potențiali) este format numai din internauți care și-au lăsat adresa pe site-ul nostru pentru a avea acces la descărcări gratuite.
  • Newsletter-ul nostru (trimis numai la simpatizanții noștri) este expediat prin e-mail la fiecare 15 zile și toate Newsletter-ele conțin un formular de dezabonare.
  • Este posibil ca o terță persoană să înscrie un prieten(ă), dar acesta se poate dezabona la fel, în orice moment.
  • Noi nu păstrăm decât adresele lăsate direct pe site-ul nostru.

Agradecimientos

Constantemente en la difusión de FOSFENISMO ha habido y hay, personas que nos han ayudado con una calidad y un interés que sólo un método tan claro y poderoso como el del Dr LEFEBURE puede despertar. Muchas gracias a todos.