Altele, diverse

Am avut o viziune a formării Terrei.
Am luat o bucată de cuarț alb pe care am găsit-o pe pământ; am ținut-o în mâini și am început să repet o mantră gândindu-mă la această piatră și spunându-mi că aceasta mi se dăruiește. Am practicat convergența oculară la nivelul celui de-al treilea ochi așa cum o descrie Dr. Lefebure în Experiențe Inițiatice.
Dup ceva timp s-a produs o viziune. M-am regăsit în mijlocul unor torente de lavă care curgeau peste tot în jurul meu, culorile erau magnifice predominând roșul, griul și negrul. În continuare s-au produs ploi torențiale și mulți vapori. Apoi m-am regăsit așezat pe fundul unui râu.
Am ieșit brusc din experiență în momentul în care, la suprafața apei, a apărut fața unui om preistoric care aproape că m-a speriat.
Experiența a fost foarte plăcută și am devenit conștient că, timp de o clipă, am devenit însuși piatra.
În timpul meditațiilor mele am putut constata importanța convergenței oculare, ca și a altor mici detalii care fac obiectul fosfenismului.
Mulțumesc mult.

Eric T.

Elanul fosfenic este vehiculul care ne poartă către cele mai mari comori care sunt în noi. Lumina ne deschide orizontul pentru a iradia…

Nu i-am mulțumit niciodată destul Doctorului Lefebure pentru tot binele pe care mi l-a dăruit, și nici lui Daniel pentru devotamentul și lupta sa permanentă.

Nu vă descurajați, continuați zilnic chiar dacă nu simțiti nimic, chiar dacă asta vi se pare neplăcut, timpul nostru are nevoie de oameni care să fie ca arborii, plini de o pace liniștită care se înrădăcinează deplin atât în pământ cât și în cer. Dacă abandonați calea nu veți ști niciodată ceea ce Dr. Francis Lefebure a dorit să vă transmită.

Stéphane L.

Un mare bună ziua!
– referitor la Inițierea lui Pietro și la „faza albastră” a fosfenelor pe care anumite persoane nu o percep.
Mi-am dat seama că apariția sa depinde doar de starea de relaxare „MENTALĂ” a practicantului. De fapt, renunțați la o preocupare, faceți o fosfenă fără a avea spiritul liniștit (cine spunea că fără disciplină este ca o maimuță nebună?) și va debuta în cea mai mare parte a cazurilor în verde sau roșu. Din contra, cu un exercițiu prealabil de calm mental, faza menționată va începe normal ciclul.

Yannik

Reciteam cartea Dr. Lefebure despre gândul cu ritmul de 6 ori pe secundă și am făcut comparația cu mersul pe jos cu ajutorul unui calcul rapid.
Dacă facem un pas de 1 metru într-o secundă, parcurgem 3.600 de metri într-o oră, deci o viteză de 3,6 km/h, ceea ce este la îndemâna oricărui individ în deplinătatea facultăților.
Dacă facem 6 pași de 1 metru într-o secundă, ceea ce corespunde ritmului de 6 ori pe secundă, parcurgem 6 x 3600 de metri într-o oră, adică o viteză de 21,6 km/h, ceea ce nu este la îndemâna fiecăruia, ci doar a celor mai rapizi alergători din lume și care trebuie să corespundă recordului cursei de o oră în atletism, dacă aceasta se mai practică încă în zilele noastre.
Această vitează ar permite parcurgerea maratonului în mai puțin de 2 ore ceea ce pentru moment este considerat de specialiști ca limita capacităților umane.
Acum recordul maratonului trebuie să se situeze în jurul a 2 ore și 5 minute.
Ce credeți despre comparația mea, este ea valabilă, corespunde cu efectele gândirii în ritm de 6 ori pe secundă?

Răspunsul lui Daniel STIENNON:
„Observația dumneavoastră este exactă; de altfel, mantrele rapide sunt folosite de anumiți călugări tibetani și Yoghini, de exemplu în timpul executării muncilor pshihice dificile.
Cunosc Fosfeniști cicliști care practică gândirea în ritm de 6 ori pe secundă la fiecare urcuș un pic mai greu. Practicarea Mantrelor de 6 ori pe secundă crește semnificativ performanțele fizice.
Mentalul va fi mereu cel mai bun doping…”

Guereins

Este duminică și ne-am întâlnit pentru a experimenta faimoasa Mașină Fosfenică sau Sincro-Ciclotron cerebral. Spun noi pentru că de fapt suntem un grup, toți practicanți ai meditației giroscopice și toți experți în opera Doctorului LEFEBURE.
Toți am experimentat această trezire, desigur la diferite grade, căci există în grup mai multe persoane care nu ezită să spună că au ajuns să practice cinci ore pe zi meditația giroscopică, într-atât sunt de impresionate de efecte… Cum fac ele? Există un pensionar, profesor de Yoga, care a dus o viață „sabatică”…
Un alt punct comun, noi avem mai mulți ani de experiențe de Meditație Giroscopică.
Cel mai vechi practicant a început în 1981 după întâlnirea sa cu Dr. Lefebure și se antrenează de atunci de la 1 la 2 ore pe zi!
În calitate de narator îmi propun să vă povestesc această zi excepțională care va rămâne pentru totdeauna gravată în spiritele noastre.
Unii vin de departe la invitația lui Daniel, fără să ezite să treacă frontierele.
Iată-ne astfel reuniți cu toții, uniți de această căutare a trezirii Kundalini.
Suntem întâmpinați de un doctor și de Claire, cercetătoare la CNRS.
Însoțiți de o emoție continuă, ne îndreptăm spre clădirea unde se află mașina. De la primul contact cu ceea ce putem foarte bine numi „mașina fosfenică”, ochii noștri scapără de admirație. Nu aș putea să vă descriu toate opțiunile, dar sunt sigur că și cei pasionați de science-fiction nu și-ar fi închipuit vreodată o astfel de mașină. Toți avem impresia că suntem puțin ca și copiii în fața unei jucării enorme (care nu ar încăpea într-un salon) de la care se așteaptă punerea în mișcare și câteva explicații asupra funcționării.
Asta având loc, îmi propun să fiu primul care pleacă la cucerirea unei noi aventuri cu fantastica Mașină Fosfenică a Școlii Doctorului LEFEBURE.
Mă instalez deci într-un fotoliu confortabil și îmi pun centura de siguranță așa cum se cere (aceeași cu cea pe care o utilizăm în mașină).
Mașina se pune în mișcare, se aprind lumini albe și lumini colorate. Un disc cu diametrul de 4 metri, formând o structură complexă, începe să se rotească. Sunete încep să iasă din boxe care încercuiesc mașina.
Un cilindru metalic, având aceeași compoziție cu metalele de detecție folosite în radiestezie și în radionică, începe să se rotească în jurul meu. În câteva secunde am impresia că acest tub „mătură” aura, apoi scaunul reglat la nivelul 22 începe să se rotească. Închid ochii.
După 3 minute de rotire la viteză constantă se produce oprirea.
Țin ochii închiși, atent la senzații. Timp de aproximativ două mici secunde nu se întâmplă nimic. Apoi dintr-o dată, cu o violență și o forță nemaiîntâlnite, mă simt ca extras „în afara corpului meu”.
Atunci îmi simt dublul prins de o putere nemaivăzut de plăcută, puțin ca și cum sunt îmbrățișat de un sentiment de voluptate. Senzația este foarte puternică și, în timp ce mă gândeam că ea se va opri după o secundă de acalmie, senzația de „extragere în afara corpului” revine mai frumoasă. În așa fel încât, dacă nu i-aș fi văzut pe ceilalți trecând prin fața ochilor, aș fi putut să jur că reporniseră mașina.
Imediat ce această nouă senzație „se evaporă”, sunt surprins de o ascensiune a Kundalini incredibil de puternică și maiestuoasă. Nu numai că percep această coloană energetică urcând prin corpul meu, dar în plus, am impresia că nu sunt decât o sferă de energie comprimată la puterea 10.
Voi opri descrierea deoarece, chiar dacă ea nu ar putea avea nici un efect sugestiv, cred că este de preferat ca fiecare să descopere pe viu un lucru atât de uimitor.
Abia după multe minute de observare deschid ochii și mă ridic liniștit.
Simt o formidabilă stare de bine, o claritate a spiritului; toate funcțiile intelectuale sunt activate.
Descoperirea atât de sperată a Kundalini, forța misterioasă, este realizată fără cel mai mic efort și cu toate binefacerile acestei practici.
Este cu adevărat incredibil, doar trei minute și infinite posibilități de călătorii interplanetare cu fuziunea conștiinței și o multitudine de alte experiențe unele mai frumoase decât altele.
Ce fericire…
Iată adevărata inițiere a viitorului.
Ce zi… Să vină următoarea…
Daniel, doar un cuvânt în numele nostru al tuturor, MULȚUMESC!

Vechi practicant

Domnule Stiennon,
Urmare a punerii în practică a triodei spirituale și a unei îmbunătățiri sensibile a calității balansărilor mele fizice, îmi permit să vă trimit un rezumat al experienței:

De un pic mai mult de două luni practic trioda spirituală (ascendentă în prima săptămână și în mod egal cu cea descendentă în săptămâna următoare) în reprize de 3 la 4 sesiuni zilnice. O fosfenă, de la stadiul său inițial la stadiul negativ până la dispariția mai mult sau mai puțin totală a celei de-a 4-a lumini, durează în cazul meu aproximativ 6-8 minute. Îmi structurez antrenamentele astfel: 30-35 de secunde de orbire, 3 la 5 minute de proiectare a punctelor de conștiință ale culorii complementare celei a fosfenei în acest moment al exercițiului, apoi îmi observ gândurile și a 4-a lumină timp de 1 la 3 minute. Fiecare sesiune este formată din două cicluri.
Practic în măsura posibilului înainte de masă, cu excepția prânzului (locul meu de muncă încă nu este destul de liniștit, mă izolez într-o sală de conferință după masă).

La acest nivel, am putut constata un anumit număr de fenomene. Pentru a începe, în prima săptămână de practică am putut nota că punctul de concentrare se reconstituia efectiv în timpul zilei. Putem constata la acest efect că este printre altele mult mai strălucitor decât ceea ce se obține prin vizualizare.
Vizualizez un fel de stea mică la nivelul chakrei de bază. Cînd se reformează are mai mult aspectul unui soare; cu fluctuațiile de culoare pe care le implică asta. În cazul meu, în tonuri albăstrii până la galbene, mișcându-se la suprafața punctului. Am putut sesiza că în aceste momente apariția aurelor are loc automat, doar să fiu un pic receptiv.

Între altele (și vorbesc de această dată de trioda descendentă), punctul de concentrare se reformează obiectiv la nivelul fizic al fosfenelor dobândind astfel o strălucire de 100 de ori superioară celei a punctului obișnuit.
Contrar unei vizualizări sau reformări a punctului în chakra de bază, el are tendința să rămână foarte mic în timp ce, în celălalt caz, simt mai degrabă un sentiment de imersiune. Printre altele, probabil din cauza faptului că nu este foarte natural să se examineze perineul în timpul zilei și că fenomenul se produce mai mult la nivel emoțional.
În timpul anumitor sesiuni, în special când retrimit energia „în lume”, un sentiment de căldură mare se produce la nivelul antebrațelor.
Când practic trioda descendentă, punctul se reformează la nivelul chakrei de bază, iar contrariul se produce ca urmare a triodei ascendente. În lumina legii analogiei, acest fenomen pare foarte natural și mi se întărește convingerea că acest exercițiu este dintre cele mai funcționale.

În ceea ce privește scopurile urmărite, am putut constata că observațiile mele asupra aurelor oamenilor sunt însoțite de acum de o experiență emoțională mai completă. Am avut în plus unul sau două vise prodromale. Asta înseamnă că, la acest nivel, nu pot garanta că ele nu sunt induse de deducțiile logice ale unei reflecții subconștiente.
În timpul acumulării de încărcări energetice pot să văd descărcările și scânteile fără un anumit efort de vizualizare.
În plus și pentru a încheia, după dispariția fosfenei negative, în timp ce rămâne a 4-a lumină și adaug la exercițiu balansările anteroposterioare (sau biocentrare verticală), am putut constata ceea ce mi se pare a fi o renaștere a fosfenei… dar când am devenit conștient de natura sa turbionară și de culoarea sa indigo clară… Chakra mea frontală. Ce uimire… De atunci este relativ ușor să o percep comcentrându-mă. Asta fiind spus, eu nu pot ajunge aici fără un mediu liniștit.

Răbdarea este mama tuturor virtuților și totul vine la cel care știe să aștepte! HEHEHE, asta vorbește de la sine.
Mulțumesc Domnule Stiennon pentru că ne permiteți să trăim aceste experiențe fabuloase făcând să perpetueze învățătura Dr. Lefebure!
Împreună cu cele mai profunde sentimente de recunoștință.
Îmbrățișări din Elveția.

Yannik