Dumnezeu

L-am văzut pe Dumnezeu.
Ca în fiecare seară de o lună și jumătate, mă culc imediat după ședința de meditație cu Giroscopul virtual.
Nu mică mi-a fost mirarea când, dimineața devreme, am fost trezit de o lumină intensă care părea să-mi scalde întregul creier și câmpul vizual. Această iluminare a fost urmată de sentimentul acut al noțiunii de Dumnezeu.
Am înțeles foarte bine, după ce am studiat lucrările Dr. LEFEBURE, că întreaga gândire ritmată prin rugăciune, recitarea mătăniilor, litaniei sau liturghiei, etc., antrenează sincronizări neurologice care provoacă percepții ale luminii supranaturale. Dar nu m-am așteptat niciodată la un fenomen atât de intens. Acesta avea ceva grandios, mistic și spiritual în același timp.
Nu am devenit mai religios pentru asta, ca André Frossard, academicianul, autor al cărții Dumnezeu există, eu l-am întâlnit, ci din contra, faptul de a fi intrat în contact cu lumina divină, sau Dumnezeu, îmi permite să-mi abordez drumul existenței într-o cu totul altă optică. Restul nu e decât vanitate…
Mulțumesc mult realizatorului Giroscopului virtual și mai ales Dr. LEFEBURE.

Christian

Conotațiile religioase ale tradiției creștine, ca Fecioara Maria sau Isus Cristos, pun o problemă reală de sentimentalitate, de unde cu siguranță, nu cu mult timp în urmă, aceste bătălii ale clopotnițelor din zonele noastre de țară pentru a ști care este cea mai bună și mai adevărată dintre Fecioare.
La Școala Dr. LEFEBURE, orientarea științifică a tehnicilor inițiatice și însăși fosfena conduc la interesul pentru știință în general și mai ales pentru astronomie și forțele naturii. Simbolul Tatălui este pentru noi cosmosul, iar Mama este pământul nostru, natura și diferitele ei forțe.
Am intrat în comuniune cu sufletul pământului lucrând cu chakra ombilicală.
După o zi de balansări și fixări luminoase, am perceput în câmpul conștiinței mele imaginea unei femei înveșmântată complet în alb.
Se vorbește des de Fecioară, dar după mine nu este de fapt decât o personalizare, forța feminină a pământului așa cum se spune în yoga tibetană.
Aceste ființe de lumină sunt, pentru mine, reprezentarea forțelor care există în jurul nostru cum ar fi vântul, apa, focul, pământul. De altfel, în momentul aparițiilor, mă străduiesc să gândesc că eu „comunic” cu „sufletul pământului”, mai degrabă decât cu Fecioara în calitatea sa de mamă istorică a lui Cristos, care, așa cum subliniază Dr. Lefebure, nu deține decât un loc limitat în Evanghelii „…vedem că este o familie ca și altele cu tensiunile sale, astfel, la Cina cea de Taină, Cristos spune: femeie ce avem noi în comun, pentru că ea uitase vinul pe masă…”
D-le Stiennon, împărtășesc total punctul dumneavoastră de vedere. Religiile sunt foarte fărâmițate și departe de a avea experiențe spirituale, pe măsura dirijării lor mai degrabă spre cosmos decât spre divinități…

Gilles P.

Ce este atât de total autosuficient în afara lui Dumnezeu? De fapt, după 2 luni, am putut începe să observ lumina ca urmare a exercițiilor Giroscopice. Apariția sa decurge în mai multe feluri:
– Când și când, urmează concentrării ca o orbire internă care „ascunde” viziunea.
– În cea mai mare parte a timpului, ca „spirale de fosfene” care apar în exteriorul câmpului vizual apoi umplu total spiritul. Culorile pleacă de la roșu portocaliu la exterior pentru a se degrada în tente de tip „culori calorice” și a se termina în centru printr-un cerc de un albastru foarte limpede, similar celui al unei fosfene făcute cu ajutorul soarelui reflectat pe apă.
– Proiecții luminoase apărând aleatoriu în timpul zilei. Ele sunt adesea însoțite de un sentiment de pace sau de o hiperactivitate a chakrei frontale.

Yannik