Tratamente și vindecări

Vreau să vă relatez despre câteva rezultate pe care le-am obținut cu metoda Doctorului Lefebure ca terapeutică, în timpul celor trei ani de aplicare asupra pacienților mei, în calitate de profesionist în sănătate. Sper că puteți împărtăși aceste informații cu alți terapeuți, pentru a încuraja minunata practică a Fosfenismului cu subtile aplicații pedagogice și terapeutice.
Ultimul caz pe care l-am tratat este cel al unui copil de doisprezece ani. Mama sa a venit să mă vadă pentru a mă întreba dacă există unele motive pentru lipsa de stimă de sine a fiului său, care în plus, este foarte introvertit și rezervat. De câteva luni totul era la fel pentru el, demonstra o mare demotivare în studii, rezultatele fiind: note de 2 sau 3 din 10. Am început să lucrez folosind fosfenele și reflexologia.
După numai trei ședințe, mama sa a venit să-mi povestească faptul că fiul său i-a mărturisit o experiență urâtă pe care a avut-o la școală, pe când era foarte mic, cu profesorul său (o femeie) și care, înainte de toate, l-a marcat profund și l-a afectat emoțional. Mama întristată m-a întrebat: de ce îmi povestește asta acum? În sfârșit, fiul său înregistra progrese și, pentru o bună evoluție, ea a cumpărat caseta ABC-ul Mixajului Fosfenic pentru a putea practica zilnic acasă.
În două luni de practicare a metodei, fiul său a progresat la note de 5 la 9 din 10, în plus el avea o părere mai bună despre sine, era mai comunicativ cu ceilalți și mai vesel.

Un alt caz spectaculos este cel al unei doamne de patruzeci de ani obișnuită cu un somnifer pe care îl lua în fiecare seară, de doi ani. Mai mult, ea avea regulat o puternică tendință depresivă, o emotivitate disproporționată și carențe de personalitate. Ca și în cazul precedent, am combinat ședințele, de această dată folosind lampa Doctorului Lefebure și audiția alternativă.
Recuperarea sa a fost progresivă și acum, la capătul a aproape un an de muncă (ea a cumpărat Alternofonul), este o persoană diferită. Are mai multă încredere în ea, figura sa este veselă, este mai echilibrată și doarme, din câte știu, fără somnifere. Această femeie este una dintre multele care mulțumesc metodei Dr. Lefebure pentru că le-a schimbat viața.

Gema M.F.

Într-o zi, m-am întors acasă cu o stare energetică foarte scăzută, cu gânduri negative, emoții distructive, furie, nod în stomac, etc. Eram incapabil să fac ceva în această stare, m-am lungit în pat și am făcut simplu fosfene fixând o lampă timp de 30 de secunde la intervale de la 3 până la patruzeci de minute… și încetul cu încetul, am adormit. În acest exercițiu nu am încercat să schimb ceva, doar am observat fosfenele.
Rezultatul = am avut un vis foarte intens în această noapte, erau nenumărați șerpi care părăseau corpul meu, visul era atât de intens încât m-am trezit brusc, dar fără a resimți teama proprie unui coșmar, de exemplu; am adormit din nou foarte repede și dimineața, orice urmă a spaimei din vis dispăruse.

Guillaume

Stimate domnule Stiennon,
Am avut recent o experiență uimitoare și foarte plăcută. Când m-am culcat, în seara respectivă, aveam o durere de spate, dar mi-am făcut fosfenele ca de obicei.
Noaptea, am primit „vizita” Doctorului Lefebure care și-a pus mâna pe spatele meu, la nivelul coloanei, și a mișcat-o de sus în jos de mai multe ori. Am resimțit o căldură puternică și o stare de bine imediată și incredibilă. A doua zi durerea dispăruse și eram într-o stare de fericire și bună dispoziție totală.
Un mare MULȚUMESC.

Danièlle D.

Vă voi vorbi despre un rezultat pe care îl consider foarte bun: este vorba de un bebeluș de 8 luni care, atunci când mi-a fost încredințat pentru reeducare psiho-motorie, nu reușea încă să-și țină capul. I-am sfătuit pe părinți să-i facă fosfene cu lanterna (Lampa Fosfenică de Buzunar). Imaginați-vă surpriza mea când, la următoarea ședință (8 zile mai târziu) constat că, nu numai că își ține capul aproape de tot, dar se declanșează reacții ale trunchiului!
Părinții mi-au precizat că bebelușul lor cere lampa imediat ce se trezește și adoarme cu ea!
Am adăugat o facilitare psiho-motrică și acest bebeluș se dezvoltă cu adevărat neașteptat! Efectul fosfenic este sigur.

Marc G.