Iniţierea

EXERCIȚIUL MIRACULOS

Atunci când se creează un curent continuu de gândire neîntreruptă, aceasta capătă o putere particulară, capabilă să provoace stări de hiperconștiință și fenomene puternice de extindere de conștiință.

EXEMPLU DE EXERCIȚIU:

Înainte de producerea fosfenei.

1. Ascensiune rectilinie a unui curent luminos, de la perineu până la creștetul capului.

Dacă intervine o senzație de rezistență în anumite părți ale corpului, sau dacă nu se ajunge la vizualizarea curentului pe tot parcursul său, ne putem antrena să vedem curentul ridincându-se pe porțiuni.

a) – de la buric până la creștetul capului.
b) – de la plexul solar la creștetul capului.
c) – de la plexul cardiac la creștetul capului.
d) – de la gât la creștetul capului.

2. Faceți să se răsucească punctul de concentrare în creștetul capului, vizualizând un fir luminos antrenat într-o mișcare spiralată în interiorul corpului. Respirație superficială.

3. Imaginați-vă un curent de bule (ca acelea produse de distilatorul de aer din acvariu) ridicându-se în interiorul corpului.

4. Plecați de la ideea puterii unui jet de gaz proiectat de un vulcan sau de regulatorul unei butelii de oxigen. Îndreptați-vă atenția asupra senzației de putere a jetului.

a) imaginați-vă un astfel de curent care urcă în corp plecând de la perineu.
b) idem, adăugând vizualizarea unei flăcări în interiorul toracelui. Respirație superficială.
c) pe inspirația și expirația lente, imaginați-vă un jet de gaz. Vizualizați flacăra pe retenția lungă.

5. Exercițiul miraculos și mantra ANNILLI.
Vizualizați un curent ascendent proiectat prin creștetul capului, pronunțând mental sunetul „ANN”; apoi curentul se împarte în două și coboară din nou de o parte și alta a corpului pe sunetul „ILLI”; și urcă din nou în interiorul corpului pe nazalizarea sunetului „ANN”.