MĂRTURIE SPECIALĂ
despre Daniel STIENNON
(3/3)

Thierry L.
Puterea energiei interne

Energia pe care mi-a transmis-o Daniel Stiennon m-a făcut să trăiesc o experiență intensă.
Daniel mi-a cerut să canalizez această energie la nivelul Chakrei Muladhara. Aveam senzația că energia este ca un vulcan în fuziune gata să explodeze. Am încercat cu dificultate să păstrez această energie înainte ca ea să se elibereze.
Și atunci când aceasta s-a produs, nu am mai avut nicio percepție a corpului meu fizic. Aveam impresia că sunt în vată cu gândurile mele care îmi scapă complet de sub control.
Râdeam în sinea mea „dar unde sunt?”.
Percepțiile erau extrem de plăcute și mi-ar fi plăcut ca experiența să dureze mai mult timp. O jumătate de oră este cu adevărat prea puțin!!!
În timpul nopții care a urmat acestei experiențe de pregătire continuă consolidată (F.C.R.), am intrat în contact cu Dr. LEFEBURE.
Să-l fi captat eu, sau Daniel mi l-a transmis? Un electron al Dr. LEFEBURE? În orice caz, Daniel are cu adevărat multă energie.Philippe D.
Fenomen de iluminare, veritabil tunel luminos care conduce la un contact cu Divinul.

În timpul nopții care a urmat zilei de F.C.R., am fost trezit în plin somn, către ora 5 dimineața, de o lumină supranaturală.
Nu am putut să mă abțin să deschid ochii și m-am gândit: „cine a intrat în camera mea și a prins lumina?”. Dar eram singur.
Imediat, mi-am amintit că Daniel ne-a explicat efectul descărcărilor de energie neurologică în câmpul vizual, numit iluminare și care oferă acces la stări de conștiință avansate.
Am închis din nou ochii și am încercat să mă calmez și să-mi observ câmpul vizual.
Lumina a rămas foarte prezentă, un pic mai puțin puternică, dar foarte prezentă. Am observat-o și m-am simțit atras de ea, cu o senzație de vertij cu adevărat foarte plăcut. Aveam senzația că avansez în interiorul unui tunel pentru a merge CĂTRE LUMINĂ.
Nu aș putea spune de ce, dar am sentimentul că am atins în același timp ceva din Divin și un fenomen al creației. Ca și cum lumina era existența mea și aceasta este legată de Dumnezeu.Jean Pascal D.
O lumină orbitoare

Sunt conștient sau mai curând este un vis?
Îmi simt ritmul cardiac încetinind. Dar este al meu, sau cel al dublului meu?
Încerc să aflu dar nu am timp să mă întreb, întrerupt de un violent fulger luminos care traversează câmpul meu vizual, urmat de o lumină orbitoare.
Mă simt atunci aspirat într-un tunel de lumină și îmi spun: „această lumină permite contactul cu Dumnezeu?”.
În final, mă trezesc uluit de ceea ce tocmai mi s-a întâmplat.
Și, cum Daniel ne-a explicat anterior cum se utilizează această lumină pentru a alimenta conștiința, formez din nou un punct de concentrare și, foarte repede, el se armonizează cu ritmul câmpului meu vizual.
Mă simt atunci purtat de senzații plăcute și mă forțez să renunț. Fantastică experiență pe care nu pot să o uit.Patricia R.
Conștientă în vis

Sunt conștientă în visul meu, alerg, sar, mă lansez pentru a zbura. Ca de fiecare dată este un moment delicat și exaltant.
Încep să nu reușesc să alerg destul de repede. Fiecare pas este penibil și știu că nu am lucrat destul exercițiile Ritmo-Fosfenice.
Când totul merge bine, este super.
Totul începe mereu în același fel (poate pentru că eu doresc să fie așa?): alerg prin iarbă și, când estimez că am destulă viteză, sar și mă ridic în zbor. Peisajul defilează sub mine, evit să cobor prea mult și mențin o înălțime suficientă pentru a nu risca să întrerup experiența.
Apoi practic exercițiul de concentrare asupra unui detaliu.
Imediat ce simt că viteza mea de zbor scade sau când mă simt un pic coborând, foarte repede mă regăsesc prinsă într-un vârtej ascendent și uneori descendent. Mă stabilizez și observ senzațiile care sunt cu adevărat incredibile.
Senzațiile sunt, de fiecare dată, atât de puternice încât ele sfârșesc prin a mă trezi și profit de asta pentru a-mi observa câmpul vizual umplut de lumină.
Înainte de a adormi din nou, îmi povestesc experiența cu voce tare (dictafonul meu se declanșează la voce).
Reascultând dimineața, aceasta îmi permite să mă impregnez un pic mai mult, cum mi-a sugerat adesea Daniel.
În acest fel, subconștientul meu înțelege ce caut, căci acest tip de experiență este cu adevărat foarte plăcut.
Acesta este genul de percepție pe care vreau să-l regăsesc cel mai des posibil noaptea căci este foarte Puternic.
Mulțumesc Daniel pentru că mi-ai deschis ochii asupra acestei lumini care mi-a schimbat viața.