MĂRTURIE SPECIALĂ
despre Daniel STIENNON
(2/3)

Yvan L.
Materializarea energiei eterice.
Iată detaliul unui exercițiu dat de Daniel STIENNON în perioada formării continue consolidate.
Exercițiul constă în plasarea unei persoane în fața unui zid alb, apoi în privirea fixă la 10 centimetri deasupra capului său. După un moment, se percepe un halou luminos în jurul capului persoanei astfel observate. Densitatea acestui halou luminos va depinde de doi factori:
- primul: starea de spirit a persoanei pe care o observăm.
- al doilea: capacitatea pe care o are creierul nostru de a forma lumina difuză în jurul imaginii retiniene pe care o are despre persoană.
În limbaj ezoteric această observație este numită: percepție a corpului eteric.
Fosfeniștii avansați percep de asemenea un fel de acumulări de culori în jurul persoanei, numite percepție a aurei, dar este mai corect să-i spunem densificare a haosului nostru vizual.
Interpretarea sa va fi în funcție de facultățile noastre de „clarviziune”. Așa cum ne explică Daniel Stiennon: este ca o ghicitoare care-și interpretează cărțile. Cărțile putând fi un suport pentru declanșarea flashuri-lor sale de clarvedere.

FAQ technic 2 - Întrebări 10
FAQ technic 2 - Întrebări 11
FAQ technic 2 - Întrebări 12

Cu cât creierul nostru va avea ceea ce se poate numi capacități de clarviziune, cu atât acesta ne va permite să obținem informații în câmpul nostru vizual.

După ce am devenit foarte conștienți de lumina difuză din jurul persoanei observate, aceasta, dintr-o dată, se ghemuiește cât de rapid posibil. Se observă atunci că „dublul” său rămâne ca lipit de perete mai multe secunde, înainde de a coborî ca și cum vrea să-și recâștige corpul fizic. Aceasta se datorează efectului impregnării luminii difuze în câmpul nostru vizual, iar mișcarea sa, capacității de „clarvedere” a creierului nostru. Este același fenomen cu aparițiile fantomatice.

Apoi, Daniel STIENNON arată că această densificare eterică (lumină difuză) se poate produce în palma sa. Astfel noi am văzut o bulă de energie care, urmând mișcările brațului său, se poate deplasa.
Mai mult de atât, fiind așezat pe un scaun, cu ochii închiși, cu un bandou ocular pe ochi, el a plasat această substanță eterică chiar la nivelul de jos al burții mele. În aceeași clipă și fără să fiu prevenit de experiență, am simțit o coloană de energie care mă învăluie. Apoi, dintr-o dată, m-am simțit ca transportat într-o altă „lume”, altă stare de conștiință. Era foarte puternic și impresionant, mi-aș fi dorit ca asta să dureze…

Așa că, propria noastră energie eterică (sau lumină difuză) poate fi amplificată de alte persoane, ca urmare a foartei marii transmisibilități a fenomenelor fosfenice și să dea naștere unei dezvoltări a capacităților noastre latente, noi plonjând astfel în straturile neexplorate ale conștiinței noastre.

Îi mulțumesc lui Daniel STIENNON pentru această experiență fantastică.Noëlle D.
Călătoria interioară.

După ce Daniel a pus o sferă de energie la nivelul plexului meu solar, m-am simțit aspirată în interiorul propriului meu corp.
Am călătorit prin venele, arterele și unele dintre organele mele.
Ciudată senzație să-ți vizitezi organismul.
Am urmat recomandările lui Daniel, i-am insuflat întregului meu organism o energie tonică.
Îi mulțumesc lui Daniel pentru această călătorie interioară și toate explicațiile sale bune.Gérard W.
Captarea energiei universale.

Lumina difuză este transmisibilă prin telepatie și cu atât mai ușor cu cât emițătorul este aproape de receptor. Atunci când Daniel își proiecta energia asupra mea m-am simțit ca „în afara corpului meu”. Apoi Daniel mi-a cerut să-mi concentrez energia în partea inferioară a abdomenului și să-mi focalizez întreaga concentrare la energia pe care o simt crescând în această zonă. „Capteaz-o, îmi spune el”. „Fă-o să se rotească acolo și să urce prin axa corpului tău până la creștetul capului, apoi proiectează-te cu această energie”. Și acolo, salutare senzațiilor, care ar fi prea lung de descris. Oricum ar fi, trebuie să trăiești asta pentru a crede …
Mulțumesc lui DanielPascal T.
Ce noapte…

Ziua de pregătire continuă consolidată s-a desfășurat cu festivalul său de experiențe, dar asta nu e nimic în comparație cu nopțile care au urmat acestor zile.
Deplasări la viteză vertiginoasă, vârtejuri într-o feerie de culori, prezentări de texte sacre (indescifrabile pentru mine), audiții de simfonii astrale, contacte cu energii gânditoare (care îmi transmit o învățătură), contacte cu litere sacre care m-au adus într-o stare indescriptibilă, pentru a nu menționa decât asta…
Mulțumesc tututor pentru transmiterea energiei și lui Daniel pentru sfaturile sale despre cum evoluezi în planurile conștiinței.Valérie H.
Lumină în câmpul meu vizual.

Energia lui Daniel STIENNON a avut ca efect să mă facă să văd o energie aproape supranaturală.
Energia, dacă am înțeles bine explicațiile lui Daniel, provocată prin creșterea activității neurologice, în cazul meu se traduce prin flash-uri luminoase în câmpul meu vizual.
Sub îndrumările lui Daniel, m-am proiectat în direcția acestor luminozități și le-am traversat, ceea ce mi-a dat încă și mai multă energie, m-a condus la descoperirea de percepții și senzații incredibile.
Mulțumesc tuturor emițătorilor.
Mulțumesc lui Daniel pentru că mi-a permis să realizez experiențe în pace totală.