GYRASCOPY
1 - 2 - 3Daniel Fernandez
Giroscop fabricat în întregime din materiale recuperate.
Sunt un practicant al Fosfenismului din Spania și am realizat un Giroscop urmând indicațiile date de Dr. LEFEBURE în cartea sa Kundalini Volumul 1.
Am folosit o roată de bicicletă, hârtie neagră, foiță de aluminiu, un motor mic de la un joc de copii și un joystick.
Câteva fotografii și un filmuleț vă vor permite să vă dați seama de realizarea mea.
Precizez că un inversor de curent îmi permite să rotesc roata în ambele sensuri iar joystick-ul să schimb viteza.
În puțin timp, am obținut experiențe fantastice.
Îi mulțumesc lui Francesc CELMA, reprezentantul Fosfenismului în Spania, pentru că m-a făcut să descopăr lucrările Dr. Lefebure.


Dimitri S.
Practic în fiecare seară, chiar înainte de a mă culca, timp de o oră meditația Giroscopică cu ajutorul Giroscopului Virtual. Din a doua săptămână am obținut numeroase vise conștiente. Apoi vise de zbor pe care am încercat să le dirijez cât de bine am putut. După o lună și jumătate, am sfârșit prin a înțelege datorită discuțiilor cu Dl. Stiennon că nu trebuia să încerc să le dirijez ci să accept ceea ce se întâmpla. Exercițiul de concentrare asupra unui detaliu al imaginii sau senzației mi-a permis să amplific foarte rapid experiențele și mai ales să le prelungesc.
Peste trei luni și adăugând deplasările la viteze vertiginoase am fost trezit de orbiri interioare. O lumină „supranaturală”, venită de nu știu unde, îmi umplea complet câmpul vizual.
Odată, corpul meu a început să se legene atât de puternic încât cuverturile au căzut și asta a făcut să mă trezesc complet. Altă dată, în timp ce mă gândeam că trupul meu fizic este cel care începe să se legene, am avut surpriza să observ că de fapt era vorba de dublul meu. Conștiința corpului meu eteric intrată într-o ondulație vibratorie a fost o experiență foarte marcantă.
La trei luni după ce am început antrenamentul cu Giroscopul Virtual pot să spun că simt foarte bine energia Kundalini. Ea se manifestă cel mai adesea prin senzații ondulatorii care conduc la dedublări sau călătorie astrală numită și extindere a conștiinței în universuri constituite în principal din senzații.
Percepția mea în starea de veghe, atât a mediului în care trăiesc cât și a persoanelor cu care relaționez zilnic, s-a modificat profund. Într-un cuvânt, aș spune că mă simt mult mai puternic pentru a nu spune puternic interior, rămânând în același timp foarte rezervat cu privire la fiecare situație. Un fel de calm sau de forță liniștită s-a instalat în mine. Multă recunoștință Dr. LEFEBURE.


Giroscop realizat plecând de la un pickup recuperat.

Rydy C.
Am folosit pur și simplu un pickup și un disc de 33 rot/min. Am împărțit discul în 12 părți. Am acoperit 6 secțiuni cu hârtie albă (destul de reflectorizantă) în alternață cu celelalte 6 secțiuni (cele care lasă să se vadă suprafața vinilului) pe care le-am acoperit cu negru mat. Având plasat pickup-ul pe verticală și la înălțimea ochilor, m-am ales deci cu un disc rotitor la 33 rotații/minut pe care îl privesc sub o iluminare directă și asta pe durata unei ședințe de 45 de minute în fiecare zi. La fiecare 3 sau 4 minute, opresc iluminarea și închid ochii în jur de un minut, făcând uneori balansări ale capului.
Destul de rapid (începând din a doua sau a treia zi), am revăzut discul în rotație în visele mele. Vreau să spun că, având ochii închiși în timp ce îmi vine să mă trezesc, văd un disc gri clar rotindu-se în haosul meu vizual (evident în locul discului de vinil pe care îl privesc în fiecare zi). Continuându-și rotirea, el apare lent apoi dispare la fel de lent (pentru a lăsa locul haosului vizual obișnuit), apoi reapare din nou în același fel pentru a dispărea în continuare… Aș spune că între apariție și dispariție există o perioadă de trei secunde. Adaug că acest disc rotitor mi-a apărut cel mult de patru ori în timpul aceluiași vis. Cel mai adesea, el nu mi-a apărut decât de două ori la rând. Evident, până acum s-ar putea crede că povestea nu are nimic cu adevărat extraordinar. Cu excepția unei zile, sau mai degrabă a unei dimineți, în care am avut o idee bizară. După prima apariție a discului, acesta dispărând urmând fără îndoială să reapară, mi-am spus: „ar fi amuzant ca acesta să reapară, dar rotindu-se în sens opus”. Evident că dorința mea era pur și simplu bizară pentru că nu văzusem niciodată discul de vinil (cel real) rotindu-se decât într-un singur sens. Ei bine, în acea dimineață discul a început să se rotească în celălalt sens! Și asta de două ori la rând și întotdeauna după dorința mea.
Ce credeți?
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Răspuns: Așa cum explică Dr. Lefebure în cartea sa: „Koundalini Volumul 1”, această experiență pune bine în evidență faptul că există o „contra forță” în creier, iar a ști să o utilizezi conduce la trezirea Kundalini.