GYRASCOPY
1 - 2 - 3

Lux Kywalker (pseudo forum).
Pot spune, eu care sunt unul dintre realizatorii unuia dintre Giroscoapele Virtuale propuse în „SPAȚIUL MEU”, și după testarea altora, că acela al Edițiilor FOSFENISM depășește de departe tot ce a fost făcut până acum. Credeți-mă, este o investiție bună. Eu, care aveam probleme de vizualizare, pot să realizez un gând rotitor fără probleme și cu ochii închiși, ceea ce mă ajută mult în exercițiile de rotire a capului, căci întărește efectele acestora, mai mult, pot resimți viteza bună a rotațiilor fără a recurge la fosfene. Un lucru bun, sunt foarte entuziasmat și îi încurajez și pe alții să-și procure această unealtă foarte eficace.


Daniel P.
De când folosesc Giroscopul Virtual Pro, deja de două luni, într-o noapte sau două pe săptămână am vise conștiente. Încă nu dețin controlul complet al viselor dar sunt conștient că visez. În visul meu (oare ține încă de domeniul visului sau ar fi mai curând în cel al dedublării astrale sau al extinderilor de conștiință? ), sunt conștient că este vorba de un vis și că pot acționa, într-o anumită măsură, asupra conținutului său.
De cum încep să devin conștient că visez, mă străduiesc să aplic exercițiul de concentrare asupra unui detaliu. Nu este întotdeauna ușor căci senzațiile și percepțiile afectează exercițiul. Dar am observat atunci când ajung aici că visul conștient este mai intens și mai ales durează un timp mai îndelungat. Am numeroase vise de zbor la viteze pe care le consider adesea impresionante și care conduc în cea mai mare parte a timpului la senzația că mă înalț într-o mișcare turbionară.
Îi mulțumesc lui Daniel STIENNON pentru sfaturile personale pe care a binevoit să mi le dea pe durata stagiului.


Jean C (35 Rennes).
Sunt magnetizator și vindecător și, conform sfaturilor Dlui. Stiennon, munca mea cu Giroscopul Virtual a constat în principal în proiectarea fosfenei rotative și practicarea exercițiilor Nivelului 3 pe dosul mâinilor mele.
Într-o noapte am visat despre mâinile mele, ele mi-au apărut cu o sferă de lumină energetică așezată în palme. Această bulă luminoasă se rotea. Dimineața, am observat că chakrele mâinilor erau deschise. Din această zi darul meu de magnetizator vindecător s-a dezvoltat spectaculos. Urmând mereu sfaturile Dlui. Stiennon, am învățat să fosfenizez apa în completarea magnetismului.
Folosesc o sticlă și un dop de plută. Îl acopăr cu mîinile și proiectez o fosfenă și o meditație giroscopică însoțită de dorința de vindecare. Toți pacienții îmi spun că simt energia după ce au băut un pahar; am putut astfel ajuta la vindecarea stărilor patologice.
Mulțumesc pentru tot.


Marc D.
Am Giroscopul mecanic și Giroscopul Virtual. Dacă aș avea un sfat de dat unui începător, acesta ar fi să înceapă cu Giroscopul Virtual, căci el permite nu numai obținerea atitudinii mentale corecte, ci ajută și în exercițiile de vizualizare. Mai mult, mi se pare că Giroscopul Virtual are o acțiune mai profundă asupra psihicului și, datorită acestui fapt, permite experiențe psihice mult mai elevate. Asta este părerea mea. Manualul de utilizare este clar și complet. Practicând o dată pe săptămână obțin o experiență intensă. Mai ales întâlnirea cu ghidul meu spiritual a fost un moment foarte intens. Urmând sfaturile lui Daniel STIENNON am ajuns ca în puțin timp să pot dialoga cu acesta. Am obținut răspunsuri la toate întrebările mele personale.
Recunoștința mea.


Alain G.
Grație respirației superficiale care este explicată în cartea Dr. LEFEBURE Pneumofena și practicii cu Giroscopul Virtual am putut obține numeroase „călătorii astrale” și, în timpul uneia dintre ele, percepe o lumină din care a apărut un personaj care s-a prezentat ca fiind ghidul meu spiritual.
Emoția a fost foarte puternică și am întrerupt experiența. Dar, aplicând ad litteram sfaturile Dlui. STIENNON, am putut reface experiența și acum pot practic să ajung la o formă de dialog.
Spun „formă” căci există în același timp o comunicare telepatică, practic din domeniul verbal dar fără a recurge la mișcarea buzelor; așa cum bine o spune Daniel STIENNON, „lumea spiritului este inversul lumii materiei, ceea ce face că dialogul se stabilește prin telepatie chiar într-un vis banal. Buzele nu se mișcă”.
După această primă întâlnire viața mea s-a schimbat mult.
Îi mulțumesc în mod special lui Daniel STIENNON pentru atenția pe care a binevoit să mi-o acorde.


Pierre D.
În timpul primei mele luni de practică cu Giroscopul virtual nu s-a întâmplat nimic, cu excepția faptului totuși important că am dormit mai profund decât de obicei și că la deșteptare mă simțeam mult mai odihnit, mai dispus și mai ales cu acest sentiment de a fi plin de energie. După o lună și jumătate de practică, către ora cinci dimineața, mă simt ca și tras în afara corpului într-o mișcare turbionară ascendentă. Stupefacția mea este foarte mare și cu cât sunt mai uimit cu atât mișcarea ascendentă se accelerează. Am impresia că zbor în aer cu foarte mare viteză. Este minunat. Zbor, fac lupinguri, văd lumini, percep culori și râd în hohote, dar este minunat. Poate un pic prea puternic, căci în final conduce la trezirea mea.


Jean-Marc R.
Sunt deja 3 luni de când practic cu Giroscopul virtual și în același timp învăț cursul de drept folosind lampa Dr. LEFEBURE. Iată ce am observat între a 2-a și a 3-a lună de practică. O dată sau de două ori pe săptămână, ceea ce la început pare doar un simplu vis se transformă în vis conștient apoi în vis dirijat, în vis de ascensiune și deplasare în viteză mare, în peisaje cunoscute sau necunoscute. Foarte adesea, această dedublare sau extindere a conștiinței ia o formă turbionară, atunci dublul meu se deplasează în mare viteză într-un plan vertical, dar în același timp cu sentimentul că mă înalț în direcția unei galaxii neștiute. Am încercat pe cât posibil să acumulez, în timpul meditației giroscopice, noțiuni de astronomie. Mi s-a întâmplat o dată să am un sentiment de fuzionare cu o stea, asta mi-a provocat o astfel de emoție de bucurie și de stare de bine încât m-am trezit cu lacrimi în ochi și cu gânduri de felul: „cum este posibil un astfel de lucru?” Mulțumesc Fosfenismului că mi-a permis să trăiesc o astfel de experiență.


Jean-Michel M.
Iată ce am obținut în a 20-a zi a practicii cu Giroscopul virtual în reprize de 1 oră și jumătate în fiecare seară, pe care le fac în mod conștiincios urmând indicațiile din manual și folosind lampa Dr. LEFEBURE plasată la 20 de centimetri. Abia adormit, am fost trezit de o lumină violentă care inundă întregul meu câmp vizual (cu adevărat surprinzător), apoi corpul meu, sau cred că mai precis dublul meu, începe să vibreze de șase ori pe secundă timp de 10 secunde. Apoi mă simt aspirat ca și cum sunt într-un vortex format dintr-o pleiadă de stele. Cu cât dublul se înalță, sau conștiința se detașează de corp, cu atât am sentimentul unei foarte mari clarități a conștiinței. La un moment dat, ascensiunea mea se oprește și simt o stare ca de imponderabilitate la nivelul gândurilor. Gândurile mele devin atât de lejere și în același timp voluptoase încât am impresia că pot să le văd, simți, palpa (foarte impresionant). Atunci mi-am zis ce ar fi dacă aș încerca să le antrenez într-o mișcare de rotație giroscopică. Regândindu-mă la punctul de concentrare care se învârte pe Giroscopul virtual, decid să-mi lansez gândurile ca și piatra din praștie. Abia ce am terminat de elaborat această practică și simt că mă deplasez cu viteză „supersonică”. Spiritul mi se umple de bucurie și plăcere și cu cât se umple cu acest sentiment, cu atât simt crescând în mine un sentiment de euforie care se transformă foarte rapid în sentiment de plenitudine, pentru a sfârși într-un sentiment de Nirvana și de extaz. Fără ca să înțeleg prea mult cum, mă regăsesc treaz în pat. Observ haosul vizual (sau chakra frontală) și acolo este un pic ca și cum aș observa un caleidoscop. Singurul calificativ care îmi vine în minte este cuvântul grandios.


Tristan
Principalele mele gânduri constau într-o sferă luminoasă auriu colorată plecând din chakra de bază până la creștetul capului și care coboară în culoarea violet dând în același timp o pulsație chakrei roșii de bază de 6 ori pe secundă cu mantra mentală „Ki”. Apoi, când menținusem destul această mișcare a gândirii, am vizualizat coloana vertebrală pulsând de 6 ori pe secundă ; de fapt, mă las purtat de gândul de moment străduindu-mă să-l mențin suficient de lung timp pentru a induce ritm creierului, uneori fac o sferă pulsândă care se oprește la fiecare chakră și pulsează asupra acesteia. Uneori, o jerbă de scântei care urcă întorcându-se în sensul acelor de ceasornic. În compensație, nu reușesc să mențin același sens de rotație și prefer mișcarea de translație de jos în sus. Odată exercițiul bine asimilat, adăugam respirația superficială care îmi dă vârfuri impresionante de căldură. Noaptea, un prim vis se produce, dar conștiința mea este încă adormită până când picioarele se desprind de sol și atunci începe să se trezească. Plec din locul unde mă găsesc și vizitez alte locuri. Întâlnesc un câine care nu are nimic mai bun de făcut decât să mă atace pe neașteptate!! Asta nu-i nimic, eu știu că sunt în astral și nu risc nimic, deci nu-mi mai pasă de acest lucru. El pleacă în sfârșit și deodată schimb camera și mă regăsesc într-un dormitor împreună cu alte persoane. Le las să vorbească între ele și deschid fereastra. Este foarte sus!!! Îmi spun că, în principiu, trebuie să pot să zbor și decid să mă arunc în gol și acolo apare extazul. Plonjez în inima planetelor, dintre care una seamănă cu Terra, viteza este fabuloasă și mă las purtat, apoi toate aceste planete devin bule de apă care se contractă, și mă trezesc. Rămân un moment îndelungat cu acufena și o sferă luminoasă în fața mea.


René C. - FRANȚA
Fost elev al Dr. LEFEBURE.

Fotografiile Giroscopului confecționat de mine, foarte simplu și ușor de realizat.
- o comodă de 1 m înălțime - 3 scânduri de 1m 25 - una de 1m35 x 25 - grosime 15mm.
- un furtun flexibil pe care îl fixăm cu bormașina și care ajunge până în spatele Giroscopului. Mica mandrină se unește cu furtunul care merge la placa de 6 pale.
- un întrerupător pentru lampă
- un ceas pentru minute


Zied. - FRANȚA
Fotografiile Giroscopului meu.


Nicole L. - FRANȚA
Partenerul meu practică regulat cu Giroscopul timp de o oră în fiecare zi și am constatat o inversare: eu, partenera sa, sunt cea care are cel mai des experiențe inițiatice.
Văd regulat galaxii care se rotesc în jurul lor, doar închizând ochii, fără a face exerciții pentru a obține asta. Eu obțin aceste stări magnifice din cauza prietenului meu. Mă regăsesc regulat noaptea în cosmos printre stele și galaxii, este o senzație dintre cele mai plăcute.


Laurence R. - FRANȚA
În acea seară, eram așezat în fotoliu după ședința obișnuită de 30 de minute de Giroscop cu pale colorate.
Am închis ochii pentru a mă odihni după o zi de lucru când, fiind deplin conștient, am văzut scânteieri de culoare violetă, ca un fel de stele mici care mă întâmpină în universul lor magic.
Eram încântat de aceste viziuni de o astfel de frumusețe.
În continuare, în depărtare se desena o imensitate de stele multicolore de un roșu viu, albastru intens, galben strălucitor și conștiința mea a explodat, prinsă într-un puternic vârtej de lumină albicioasă.
Mi-am cunoscut ghidul meu în formă feminină, alură senină și plină de dragoste.
Super. Fără alte cuvinte. Mulțumesc.


Dominique V. - FRANȚA

Sunt profesor de yoga de 21 de ani și în acest timp, la fiecare 3 ani, merg regulat în India unde mă întâlnesc cu diferiți yoghini sau swami în vederea obținerii trezirii complete a Kundalini. În toți acești ani am avut câteva rezulate bune, dar fără puterea și grandoarea la care mă așteptam. Având ceva îndoieli, am folosit Giroscopul Doctorului Lefebure și astfel sunt obligat, înainte de toate, să recunosc faptul că tot ce am obținut cu dificultate pe durata a 20 de ani de asceză, am obținut astfel în 3 luni.

Încurajat de această nouă metodă de trezire, urmând indicațiile dumneavoastră, am instalat Giroscopul deasupra mea. Nu am realizat pale mari așa cum indicați, dar l-am înclinat suficient pentru a obține o fosfenă cu un diametru bun în câmpul meu vizual. De asemenea, am urmat mereu indicațiile dumneavoastră, studiind în mare cărți de astronomie pentru a mă impregna, așa cum spuneți, mai mult de date astronomice decât de date filozofice hinduiste.

De când practic astfel, în mai multe reprize și cu o intensitate și o calitate crescânde de fiecare dată, percep perfect această ascensiune a substanței subtile care pleacă de la sacrum, urcă la nivelul coloanei vertebrale și, atunci când atinge capul, îmi permite perceperea unei lumini interioare vii, apoi această energie iese prin creștetul capului și începe să se rotească deasupra acestuia. Începe apoi să se „verse” în fiecare dintre chakre, antrenându-le într-o mișcare de rotație incredibilă.

În mai multe reprize m-am regăsit complet treaz în cosmos și am putut dialoga și întreține mult timp cu „ghizi”.
Nu aș putea să vă spun în ce măsură, prin intermediul dumneavoastră, mi-ați permis să-mi realizez toate dorințele, chiar cele mai secrete.


Alain R. - FRANȚA

Bună ziua Daniel.
Am urmat indicațiile pe care le dai în Kundalini V 2 și am construit un Giroscop cu diametrul de 2 m, mă întind dedesubt și astfel câmpul meu vizual nu are un punct fix atunci când începe rotirea.

Am 47 de ani și 2 ani de când folosesc zilnic Giroscopul în reprize de 1 h pe zi.
De asemenea, profit de deplasările la serviciu cu mașina pentru a utiliza Alternofonul și Mantratronul.
Primele experiențe în stare de hiperconștiință au apărut foarte rapid din primele săptămâni de antrenament. Una dintre ele m-a marcat profund: în timpul unui „zbor”, am traversat intenționat o ușă și acolo am simțit o adevărată întrepătrundere fizică a atomilor mei (???) cu cei ai ușii.

Această experiență rămâne prezentă în mine într-un mod surprinzător și foarte profund.
Acest tip de experiență revine în mod destul de regulat.

Dup un an, urmând sfaturile lui Daniel Stiennon, am realizat un Giroscop de 2 m diametru: un dispozitiv rotitor pentru antrenare, câteva plăci fine de polistiren, lipici și foiță de aluminiu și ansamblul a fost montat în câteva ore (vezi foto). Și acum, 1 oră în fiecare seară, asta-i tot: Giroscop cu diametru mare cu Giropulsar și Mantratron reglat la 1/6 de secundă.

În toamna lui 2002, l-am contactat pe Stéphane, pe care îl întâlnisem la Paris în timpul zilelor de formare continuă, și încercăm să ținem la el o ședință în comun, o dată pe săptămână în funcție de timpul de care dispunem. Jean-Pierre, întâlnit de asemenea la Paris, ni se alătură uneori, dar nu regulat.

Ședințele în mai mulți sunt extrem de profitabile și rezultatele concrete sunt simțite rapid.
Am avut în ultimul timp multe experiențe (noaptea în timpul somnului) în stare de hiperconștiință, în care am întâlnit o „Doamnă Albă” de o mare frumusețe. Apariția sa semăna cu desenul Fecioarei care figurează în imaginile pioase. Acum simt în permanență o vibrație la baza coloanei vertebrale care nu încetează să se amplifice. Uneori această vibrație lasă locul unei călduri intense și atunci am impresia că „ard” în interior.
În alte ocazii este o sferă mare de energie, mai mult sau mai puțin „vâscoasă” care se mișcă în locul vibrației cu tendința de a urca spre partea de sus a coloanei.
Țin să menționez că toate aceste senzații sunt, în ceea ce mă privește, cu adevărat plăcute și nu sunt obsedante.

Mărturia mea ar fi incompletă dacă nu i-aș mulțumi lui Edith, cea cu care îmi împart viața de mai bine de 20 de ani, pentru răbdarea și înțelegerea sa. Antrenamentul zilnic influențează puternic viața de familie. Am șansa să am o soție care, printre altele, prin alte căi decât Fosfenismul, este de asemenea într-o căutare spirituală. Noi putem astfel să ne împărțim unul altuia experiențele seara înainte de a adormi, după ce facem împreună câteva fosfene obișnuite.