INFORMAŢII

INFORMAȚII


Ceea ce caracterizează, înainte de toate, lucrările Doctorului LEFEBURE este baza lor experimentală. Îndreptându-se din 1959 asupra experimentării, el a realizat singur prototipurile aparatelor sale. Primele modele comercializate ale Alternofonului au fost construite chiar de Dr. LEFEBURE în laboratorul său din Gretz-Armainvilliers, înainte de a fi încredințate unui fabricant.

Dr. LEFEBURE a considerat întotdeauna persoanele care se interesează de lucrările sale ca și colaboratori, rămânând foarte atent la observațiile lor, care au condus la descoperirea de noi fenomene fosfenice.

Astăzi, susținuți de explicațiile date de Dr. LEFEBURE în cărțile sale, practicanții sunt cei care fac să avanseze cercetarea Fosfenică, prin o căutare personală conducând la apariția de aparate noi: scaun rotitor, sincro-ciclotron cerebral, Giroscop virtual și altele

Solitari, dar solidari, Fosfeniștii formează o entitate foarte dispersată geografic. Cei mai mulți nu s-au întâlnit niciodată și nu se vor întâlni, poate, niciodată. Este motivul pentru care am încercat să creez diferite legături între Fosfeniști, pentru ca fiecare să-și poată împărtăși experiențele, descoperirile și pasiunea pentru Fosfenism.

UNIVERSUL ENERGIEI FOSFENICE este o astfel de legătură.

Sperând astfel că aceste informații vă vor permite să realizați experiențe magnifice și că, la rândul vostru, le veți împărtăși cu noi, generând prin asta o dinamică exponențială a difuzării Fosfenismului.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere.

Daniel Stiennon


Știați că?

Pe acest site vă așteaptă comori ce se pot descărca. Și este gratuit! Vedeți site-ul francez sau cel englez.

Cum se realizează asta?
În bara de navigare, dați clic sus pe SPAȚIUL MEU.

În fereastra intitulată SPAȚIUL MEU FOSFENIC, dați clic la stânga în bara de navigare pe ABONAMENTUL MEU
Introduceți adresa electronică și codul dumneavoastră de acces.

Dacă nu aveți încă un cod de acces, introduceți adresa de email pentru a-l primi.

Vă aflați pe pagina SPAȚIUL MEU FOSFENIC. Utilizați bara de defilare pentru a accede la creațiile fosfeniștilor și la descărcări gratuite.Cum pot, conform nivelului meu, să ajut la răspândirea Fosfenismului?

Nu încercați să convingeți, dați doar informația despre existența lucrărilor Dr. Lefebure.

Pentru aceasta,
- Mulțumiți-vă să dați adresa site-ului: www.phosphenism.com
- Cu un interlocutor, utilizați propoziții scurte de genul: „am descoperit”, „practic”, „încearcă tu însuți, vei vedea singur”…
- În semnăturile de email, puteți pune:
numele dumneavoastră
Vizitați: www.phosphenism.com

Sau mai bine
numele dumneavoastră
Eu practic www.phosphenism.com

- la fel pentru facebook și blogurile dumneavoastră.

Notă:
1) - nu copiați pasaje din site nici din cărți pentru a le adăuga în blogul sau site-ul dumneavoastră web. Nu numai că este un plagiat dar, mai ales, asta denotă lipsă de originalitate și de creativitate și, în final, este prost percepută de internauți. Este de preferat o frază care vă aparține.

2) - dacă întâlniți un detractor mulțumiți-vă doar să-i spuneți că vorbește despre ceea ce nu cunoaște și invitați-l să viziteze în mod aprofundat site-ul www.phosphenism.com

3) - Există oportuniști, deci, dacă în cursul „căutărilor” dumneavoastră pe web ați ajuns să găsiți documente, informații etc. despre Fosfenism, rămâneți foarte rezervați și feriți-vă să puneți în practică ceea ce vi se propune.
Aproape toate aceste documente induc în eroare. Ca și pentru anumite medicamente, există combinații de tehnici pe care e mai bine să nu le faceți.
La această adresă, veți găsi lista siteuri-lor serioase:
http://www.phosphenism.com/liens.html

Internetul este de asemenea și asta: 90% dintre utilizatorii care consideră site-ul, blogul lor, sau forumurile ca o terapie și își descarcă aici nevrozele, fobiile și paranoia. Imagine a societății noastre bolnave…
Este necesar deci, să fim atenți și să respectăm 2 reguli:
1 - raportarea, în primul rând, la site-ul oficial
2 - rămâneți foarte prudent și rezervat cu privire la alte scrieri și fiți atent la data publicării lor căci unele sunt vechi și lucrurile pot să se schimbe în zece ani…

Dr. Lefebure, prin chiar conținutul lucrărilor sale, a ridicat ștacheta destul de sus, ceea ce ne apără de marea majoritate a nevrozelor care zac în multe alte mijloace decât Fosfenismul.

Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul și susținerea dumneavoastră.Școala Dr. LEFEBURE
primul centru de studiere a tehnicilor inițiatice aplicate.

Departe de sectele debile și debilitante, departe de societățile secrete și pompoase, Fosfenismul se impune, din ce în ce mai mult, ca o alternativă pentru toți cei care sunt în căutarea unei cunoașteri ezoterice adevărate.
Fosfenismul are în prezent mai multe sute de mii de practicanți în lume. În Fosfenism nu există un guru căruia trebuie să-i juri, nu sunt dogme (poți fi credincios sau ateu), nu sunt adepți rupți de lume, ci practicanți individuali perfect integrați în societate. Nicio presiune psihologică nu se poate exercita asupra practicanților care decid să se oprească (nu există comunitate); în fine, Fosfenismul nu are vocația infiltrării organelor puterii și, pentru toate aceste motive, el este singura organizație ezoterică/inițiatică mondială care nu poate fi categorisită „sectă”.

Fosfenismul reprezintă difuzarea în rândul publicului larg a unei învățături care altădată era confidențială și rezervată unei elite de inițiați.® All rights reserved for the books, devices, audio recordings,
videos and the educational method.