PREGĂTIRE SUPERIOARĂ


Stagiul n°2: stagiu de punere în practică a tehnicilor inițiatice.


FOSFENISMUL, știința fosfenelor, a luat naștere în zorii umanității și a făcut parte din toate culturile, în toate perioadele, dar acest fapt nu a fost niciodată evidențiat clar înainte de lucrările Doctorului LEFEBURE. Fosfenismul reprezintă învățătura Inițiatică cea mai înaltă căci el este parte integrantă a oricărui individ. Este vorba deci de o metodă tradițională de dezvoltare a capacităților psihice care dau acces la Inițiere, în sensul original al termenului.

Cu scopul de a vă ușura studiul acestei științe a fosfenelor, noi vă propunem un stagiu de pregătire practică video, la îndemâna tuturor.

Principalele tehnici Inițiatice, altădată rezervate câtorva „aleși”, acum la dispoziția dumneavoastră:
Doctorul LEFEBURE și-a consacrat viața învățăturilor Inițiatice. El ne dezvăluie tehnicile care conduc la dezvoltarea interioară. O sinteză a axercițiilor, oferind acces rapid la fenomene foarte puternice, permite fiecăruia să verifice ideile avansate de Doctorul LEFEBURE.


BENEFICIAȚI, LA RÂNDUL DUMNEAVOASTRĂ, DE ACESTE EXPERIENȚE FORMIDABILE!

Toate aceste cunoștințe astfel acumulate reprezintă asigurarea unei pregătiri practice eficace. Într-adevăr, în acest domeniu, este valabil un singur criteriu: DOAR REZULTATELE CONTEAZĂ! S-a terminat cu anii lungi de așteptare și de dependență în speranța de a obține un fenomen nesigur, fără ca măcar să știm unde ne va duce. Rezultatele obținute de toți practicanții tehnicilor fosfenice sunt acolo pentru a confirma.

RITMO-FOSFENISM: Studiu aprofundat al tehnicilor Inițiatice. Constituit din ateliere practice, acest stagiu permite obținerea unei abordări progresive a fenomenelor. De la experiențe de Bază la experiențele cele mai puternice. Aplicații ale tehnicilor Inițiatice în domeniul „dezvoltării personalității”. Lucrul cu centrii energetici, permițând o explorare a acestei capacități extraordinare pe care o numim „Conștiință”. Adevăratul sens al Inițierii (din latinescul initium: început, debut) este să declanșeze energii care vor permite realizarea și exprimarea capacităților către care tinde individul.

Practica ritmo-Fosfenismului permite, între altele, prin creșterea ritmurilor cerebrale și a energiilor interne, să ajungem la extinderi ale conștiinței și să fim conștienți în primul rând de activitățile noastre nocturne. Noi regăsim astfel ceea ce unii numesc „Paradisul Pierdut”. Obiectivul este deci de a ajunge să fim în stare de hiperconștiință noaptea, noi plonjând astfel într-o lume feerică, bogată în impresii, senzații și informații.

Prin intermediul acestor experiențe fantastice, fiecare va descoperi că are posibilitatea să acceadă la un univers interior rezervat înainte câtorva aleși. Un studiu detaliat și aprofundat al fenomenelor și experiențelor Inițiatice vă va permite să descoperiți fundamentele cunoștințelor milenare și universale.