PREGĂTIRE SPECIALĂ A PROFESORILOR
FOSFENO-PEDAGOG©: Fosfeno-Pedagogul este cel care predă Mixajul Fosfenic în pedagogie și în Dezvoltarea individuală.

FOSFENOLOG©: Fosfenologul este cel care predă ansamblul Fosfenismului, dar mai ales tehnicile Inițiatice. That certification is reserved to the persons who have proved themselves as Phospheno-educationalists and after obtaining an exam dealing with the theoretical and practical aspects of the rhythmo-phosphenic techniques.

Iată diferitele condiții de îndeplinit dacă doriți:

Să deveniți FOSFENO-PEDAGOG©:

Pentru a deveni Fosfeno-Pedagog și a primi un certificat, trebuie:

1 - Să studiați cartea Doctorului Lefebure, Mixajul Fosfenic în Pedagogie, Rf.: L02.
I-caseta ABC-ul Mixajului Fosfenic, Ref.: CMF

2 - Trimiteți-ne proiectul dumneavoastră pedagogic. Un memoriu de câteva pagini care să explice cum ați integrat Mixajul Fosfenic în Pedagogie în profesia dumneavoastră. Ca și mărturia dumneavoastră asupra rezultatelor obținute și/sau cele ale persoanelor din anturajul vostru.

Condiții financiare de acces la certificat: Niciuna. Odată ce aveți certificatul de FOSFENO-PEDAGOG, nu veți datora nicio redevență sau dividende Edițiilor Fosfenism.Informații importante:

Denumirea „Fosfenism” este o marcă înregistrată și nu poate fi folosită fără acordul Școlii Doctorului LEFEBURE. Aceasta nu acordă această autorizare și un certificat de profesor decât persoanelor care au urmat o pregătire.

Pentru interesul tuturor și mai ales al persoanelor fizice, Institutul Internațional de Fosfenologie va acționa în justiție orice persoană care predă metoda fără un acord scris al Școlii Dr. LEFEBURE sau care folosește în scop comercial termeni ai Fosfenismului.

Numai Școala Dr. LEFEBURE Franța poate elibera certificate de profesor.


®FOSFENISM® Marcă înregistrată pentru cărți, aparate,
înregistrări audio, video și metoda pedagogică.