PREGĂTIRE CONTINUĂ
Școala Dr. LEFEBURE a pus la punct o structură de studiu suplă și eficace permițând o formare continuă. Această formă de studiu este esențial practică, conform vocației Școlii Dr. LEFEBURE și va accepta persoanele care posedă un card de club. Acest card se găsește în ultima pagină a spațiului Platinium.

Dacă ați urmat Pregătirile video, puteți deci să vă depuneți candidatura pentru această formulă de Pregătire Continuă.

Cu toate că cercetarea Inițiatică este o căutare în principal solitară în care individul este confruntat atât cu programul său de lucru cât și cu experiențele care pot decurge de aici, asta nu împiedică această practică să poată găsi multe avantaje în a fi executată în grup, în special datorită creșterii sărurilor fosfenice ca urmare a muncii ritmice furnizată de ansamblul practicanților.

Asta explică mai ales de ce sunteți atât de numeroși dumneavoastră cei care observați că experiențele sunt mai ușor de executat după aceste zile de Pregătire Continuă.

Acumularea de săruri fosfenice într-un loc permite, într-adevăr, să ne creștem propriile resurse de energie, ceea ce are drept consecință o densificare mai importantă a gândirii și, prin asta, facilitarea intrării în experiențe.

Cercetarea inițiatică presupune muncă și perseverență. Din această cauză noi am pus la punct această structură de studiu care permite o continuare și o progresie serioasă.

Pregătirea Continuă: Este la fel și participarea la dezvoltarea și la căutarea fosfenică. În funcție de capacitățile și de dorințele dumneavoastră, puteți face parte dintr-un grup de căutare și să deveniți cercetător în Fosfenologie.


PREGĂTIRE CONTINUĂ
SPECIALĂ ÎN NATURO-FOSFENOLOGIEAtunci când observați lumină mai multă decât lumina ambiantă care există deja, fixând de exemplu lampa fosfenică sau soarele, vă accelerați potențialul creierului. Aceasta are drept scop să determine creierul să vadă o altă realitate. Acest surplus de lumină va avea de asemenea drept efect modificarea comportamentului gândurilor noastre, lumina atrăgând gânduri de lumină și prin urmare, „ființe legate de lumină”. Trebuie deci să învățăm să gândim în termeni de lumină: Să învățăm să comunicăm cu lumina pentru a obține răspunsuri asupra creației și ființelor care o compun.

Altfel spus, acest stagiu vă va permite o adevărată comuniune cu forțele naturii printr-o trăire și nu prin concepte sau credințe. De asemenea, programul de studiu al ritmurilor creierului și ritmurilor naturii.