i-CASETELE compatibil MAC și PC

i-MANTRATRON

VIRTUAL MANTRATRON
Aparat ce permite repetarea mantrelor într-un ritm de o regularitate perfectă, ceea ce este condiția majoră a eficacității lor. Această regularitate este necesară pentru ca gândirea ritmică auditivă, vizuală sau cenestezică să declanșeze sincronizări în celulele nervoase ale zonelor creierului în legătură cu gândirea.

Aceste sincronizări însumează energiile lor și gândirea capătă o putere neobișnuită.
Ea se manifestă atunci sub formă de viziuni, se transmite telepatic foarte ușor, dă naștere la experiențe de dedublare datorită intensificării senzațiilor cenestezice.

MANTRATRONUL permite practicarea mult mai ușoară a tuturor exercițiilor gândirii ritmate.

Configurație necesară:
XP - Vista - Windows7 - Ref.: AMA_PC
MAC ppc (10.4/5) - Ref.: AMA_MACPPC
MAC intel (10.5/6/7) - Ref.: AMA_MACINTEL

Câteva exemple de uitlizare: Clic
i-ALTERNOPHONE

ALTERNOFON
Aparat de audiție alternativă cu ritm și tonalitate reglabile.

Pregătirea examenelor, ameliorarea memoriei.
Îmbogățirea temei meditației.
Permite practicarea tuturor exercițiilor gândirii ritmate cu un maxim de eficiență prin aportul unei energii suplimentare în masa cerebrală, facilitând astfel conexiunile neurologice.

Pentru mai multe informații despre aparat vedeți:
Dezvoltarea cerebrală prin audiția alternativă.
Ref.: L04.

Configurație necesară:
XP - Vista - Windows7 - Ref.: AAL_PC

Câteva utilizări ale Alternofonului:Clic
i-GYRASCOPE
GIROSCOP VIRTUAL version 2012

Misterioasa energie Kundalini, imortalizată și mistificată de fervenții yoga, atunci când este stimulată, trezită și antrenată, provoacă stări de conștiință speciale care permit accesul la o percepție spirituală foarte ridicată.

A veritable laboratory at home:
Three Gyrascopes in one:
Mono-Gyrascope, Bi-Gyrascope and Concentric Gyrascope.

Această i-Casetă Giroscop conține:

a SOFTWARE with 7 levels and 32 working modes.

Misterioasa energie Kundalini, imortalizată și mistificată de fervenții yoga, atunci când este stimulată, trezită și antrenată, provoacă stări de conștiință speciale care permit accesul la o percepție spirituală foarte ridicată.

Atunci când se cunoaște legea ritmurilor care guvernează activitatea cerebrală, este ușor să faci să urce această energie și mai mult, odată principiul bine stăpânit se înțelege că nici un „guru” nu este necesar și se eliberează de prejudecăți persistente care nu se bazează decât pe o înțelegere greșită și o „poetizare” a fenomenelor.

Practica meditației Giroscopice permite acumularea și declanșarea ritmurilor neurologice, la fel de bine în stare de veghe ca și în somn, ceea ce provoacă ascensiunea Kundalini în întreaga conștiință și fără niciun pericol.

Practica cu acest Giroscop virtual vine să ne amplifice considerabil ritmurile și să intensifice prin asta toate fenomenele latente.

Ideal pentru persoanele care nu reușesc să vizualizeze, condiție indispensabilă pentru ca sincronizările neurologice să se stabilească în zonele adecvate ale creierului și să dea astfel acces la fenomenele atât de căutate.

+ 1 manual complet de utilizare și exersare în format PDF
Ref.: CGV_i_combo versiune DE DESCĂRCAT. Înlocuiește Giroscopul mecanic.

GIROSCOP sau mașina pentru ascensiunea Kundalini.

Pentru trezirea Kundalini cu toate binefacerile pe care le aduce această energie.
Punerea în mișcare a energiilor subtile conducând la trezirea Kundalini.

Adevărat laborator la domiciliu:
3 Giroscoape într-unul: Mono-Giroscop, Bi-Giroscop și Giroscop Concentric.

Această casetă conține:

1 Giroscop:

Echipat cu două motoare reversibile independente unul față de celălalt și vândut cu mai multe seturi de pale permițând toate combinațiile posibile, el asigură astfel lucrul și mai puternic asupra Kundalini (kundalini în engleză).

Efectul acțiunii palelor: efectele se vor face simțite mai întâi asupra vieții onirice. Visele vor fi mai numeroase, mai bogate în culori și mai bine structurate. Apoi, vor apărea vise de deplasare la viteză mai mare sau mai mică în universuri cunoscute sau necunoscute. În continuare, subiectul va simți ceva ca un „lichid” care, plecând de la perineu, pare că urcă în interiorul coloanei vertebrale, sau ca un „vârtej de fum violet” care se ridică trecând prin axa corpului. Atunci când această senzație ajunge la nivelul capului, va fi urmată de percepția unei lumini interioare orbitoare care va declanșa o mulțime de stări de conștiință. Ca urmare, îi rămâne elevului să învețe să dirijeze această energie pentru ca ea să vină să fecundeze fiecare dintre centrii săi subtili (chakre).

Combinarea palelor „oglindă” și „culori” permite o mai bună armonizare a sistemului nervos. Rezultă că practicantul meditației giroscopice abordează fenomenele în sensul dezvoltării personalității sale. De altfel, la începutul practicii meditației giroscopice, practicantul simte un fel de epurare a conștiinței sale, ceea ce se traduce prin gânduri mai ușoare și mai subtile decât de obicei. Giroscopul permite, prin centrifugarea gândirii, să intervenim asupra straturilor profunde ale conștiinței.

Acest demers total inițiatic facilitează ceea ce tradițiile au numit purificare, fără durere și fără conflict interior.

+ 1 Manual de exerciții Kundalini Volumul 3.
Antrenament prin exerciții practice. Program de lucru. De la exerciții de bază la exerciții mai avansate.

Un PROGRAM

Configurație necesară:
XP - Vista - Windows7:
Ref.: AGC_PC (standard PC)
Ref.: AGC_PCHD (PC width video card ans HD monitor)

MAC ppc (10.4/5) - Ref.: AGC_MACPPC
MAC intel (10.5/6/7) - Ref.: AGC_MACINTEL